God söndagsmorgon!

Allmänt
God morgon mina vänner. Många av er har väl knappt vaknat än eller ens lämnat sängen. För er kan jag berätta att det snöar och blåser utanför mitt fönster.

Här hemma har jag redan varit vaken några timmar. Japp jag är en morgonmänniska och har alltid varit. Har tittat på ett avsnitt Grand Hotell på Netflix. En alldeles underbar och charmig spansk serie.

Efter det gick jag in i köket och vispade ihop en våffelsmet. Snö betyder våfflor. Gäller även fast barnen är utflugna.

Har även slagit på stort och duschat!!!!!! Jag är nu hel och ren från topp till tå. Lyxade till denna morgon med mina favoriter från Laura Mercier. Älskar doften och känslan av dessa.

Kolla! Nyduschad och väldoftande 46-åring. Whoop whoop ?? Lägg väl märke till att strumporna är på. Mamma sa alltid att jag var tvungen att vara varm om fötterna när jag var sjuk som liten. Och mammas ord, min lag. ?

Nu har jag just avnjutit min våffelfrukost. Oj vad det är gott. Idag körde jag med lemoncurd i grädden för att få det lite syrligt.

Ja det var min söndag så här långt. Önskar er alla en fin och mysig dag. Jag fortsätter mitt tillfrisknande här hemma och hoppas vara stark och frisk för en ny vecka.

Kram Jessica❤️

Gillar

Kommentarer