Glad Lucia.

God morgon på er. Glad Lucia.
Firar ni Lucia på jobbet? Eller har ni kanske yngre barn, så ni får se era gullisar lussa för allt vad tygen håller?

Förra året fick jag se Junis luciatåg i kyrkan och sedan var Zofie och jag i Adolf Fredrikskyrka på luciakonsert.
I år blir det enbart luciatåget som TV visar. Mysigt det också. Sen blir det såklart lussekatter till luciafikat under dagen. Ett måste denna dag.

Efter jobbet kommer Victor och Sara hit och äter middag. Sen ska jag köra dem till Bromma flygplats. De ska ut och flyga, Göteborg är målet denna gång.
Igår var jag och besökte NK igen. De säljer så mycket av bl.a. våra fina ljus och vackra julkulor. Vi fyller på och fyller på. Så kul.

Emil och resten av paddlarna kämpar sig vidare norrut för att i slutet av veckan ankomma till Umeå och kliva in i buren. Idag paddlar de i Bollnäs.

Ni följer väl deras resa på sociala medier och skänker pengar till Bössan

Vi har alla råd att skänka en slant till Musikhjälpen arbete för att stoppa försäljningen av barn. Bara gört!

Ha en mysig Lucia och lillördag.

Kram Jessica

Gillar

Kommentarer

Anneli Kershaw,
Hej Jessica, Jag sträcktittar på The Crown som är en fantastiskt bra serie, en riktig master piece och speciellt eftersom den är också historiskt korrekt. Annars tittar jag på Fröken Frimans Krig som även kommer nu till jul. Jag vill också passa på att säga att du har en så trevlig blogg. Jag bor på mindre ort i Dalarna, där jag är gravt felplacerad, men drömmer om att flytta till Stockholm en dag. Tills den dagen får jag njuta av dina mysiga bilder. Ha en fin dag! Kramen, Anneli
theswedishlakehouse.blogspot.se/
Jecka
,
Älskar verkligen The crown. Hoppas och längtar redan efter ännu en säsong. Kram