Fullt ös!

Allmänt
En härligt intensiv onsdag går mot sitt slut. Var nere på stan och besökte en kund mitt på dan. På vägen hem köpte jag med lunch från min sushi på hörnan. Very gott!!!!
Jobbade på här hemma på kontoret till klockan var närmare fyra. Då ringde de från bilverkstaden och lät meddela att fler fel hittats. Bilen får bli kvar på verkstan ......

Tog en promenad ner till Norr Mälarstrand för att pussa lite på Emil som arbetade på Scandinavian Photo. ( och hämta mina boardingcard) ??
Efter lite "kärlekstankning" fortsatte jag ner mot Stureplan och svampen där jag skulle möta Zofie för middag och vin på stan. Hurra! 
Vi styrde kosan mot Miss Voon. Premiär för min del och inte ett öga torrt. Satan i gatan vad gott det var. Längtar redan tillbaka!
Vi tog in flera små rätter och delade systerligt. Hummertacos, kantareller med tryffel och råbiff var några av rätterna som slank ner. En vacker onsdag helt enkelt!

Lämnade Miss Voon nöjda, mätta och med ett öppet sinne. Vi styrde kosan vidare mot Sturehof, Riche och avslutade på vårt favoritställe Bar Nombre!
Nu tror ni att vi är helt crazy och att klockan är sen. Men icke! Jag var hemma i tryggt förvar innan klockan slagit 21. 

Nu ska jag packa och göra klart för en weekend på Malta. Som jag längtar!!!!
Hörs i möra! 

Jessica 

Gillar