Friska ben.

Igår var det fredag och min morgon började med att köra bilen till Toyota på Lidingövägen. En bil med trasiga bromsar kan jag ju inte köra omkring med. Fick en härlig promenad från Gärdet ner till Norr Mälarstrand där Emil bjöd på frukost.
Emil var lite sen så jag gick upp till mor och far och hälsade på en stund. Sen kom äntligen Emil och vi åt en smarrig frukost på Petite France. Mysig start på dagen med min fina son.
Efter den goda frukosten gick Emil till jobbet och jag promenerade hem för att arbeta. Passerade Stockholms vackraste brandstation på vägen.
På eftermiddagen var bilen lagad och jag promenerade tillbaka till Lidingövägen för att hämta den. Tur jag har friska och starka ben.
På eftermiddagen kom Titti och sedan Janina hit. Vi drack ett glas vin här hemma innan vi promenerade ner till Storstad för att äta en tidig middag. Titti hade bokat bord via Bookatable vilket innebar 40% rabatt på hela menyn. Tackar ! Efter den goda och trevliga middagen slank vi in på Nombre en snabbis för dessert. Hot shot!
Sedan var klockan nio och då sa vi tack och hej. Jag gick hem, hoppade i pyjamasen och somnade i soffan till ett avsnitt The Good Wife. Så var septembers sista fredag slut för den här gången. Kram

Gillar