Freeeeedag!

Allmänt
Regnet vräker ner utanför mitt fönster. En riktig höstmorgon.

Jag sitter och jobbar vid köksbordet. Om en liten stund kommer Johan från EM hit och ska fixa värmen i mitt badrum. Tack för det. Gillar inte att frysa efter morgonduschen.
Ser fram mot en helg hemma i Stockholm. Har ju i princip varit borta hela oktober på jobb och nöje. Hur ser era helgplaner ut? Jag för min del ska vara lite social. Ikväll middag efter jobbet med Pia. I morgon ska jag till Ann på mysfrukost. Ser fram mot att äntligen få se hennes nya hus. Lördag eftermiddag blir det date med miss Zofie. Helgen i stora drag. 

Utöver det ser jag fram mot att få läsa ikapp lite tidningar som kommit. Vilket påminner mig om att komma ihåg att köpa nya numret av Elle Decoration, där Edelweiss är med i ett reportage om julen. Spännande!

Jag ser även fram mot att dricka massor med rött the, kura under en filt och plöja nya säsongen av The Fall på Netflix. Premiär idag.

Jag hoppas även på några härliga promenader i höstsolen. Sist men inte minst ska jag unna mig några semlor. Glöm inte att det bara är helgen kvar på NKs semmelvecka.

Ha en fin fredag. Vi hörs lite senare.

Stor kram!

Gillar

Kommentarer

Titti Larsson
,
En semla vore gott.. promenad på stan å sen en semla på söndag kanske? Kram??
Semmelmamman,
Låter finfint. ?
semmelmamman.se