Foppaland i mitt ❤️

Allmänt
Fick lämna Sundsvall och Toyota med orden "hoppas du klarar dig till Stockholm". Känns sådär med tanke på att jag i bästa fall ankommer Stockholm på tisdagkväll nästa vecka. He he!!!
Fick en fin resa norrut, över Höga Kustenbron och vidare längst Höga Kusten och fram till Örnsköldsvik. Eller Foppaland som jag väljer att fortfarande kalla det.Efter den största hockeyspelaren vi haft, Peter Forsberg. Vi skulle ju gifta oss, han måste ha missat det på vägen ? Hälsade på mina härliga kunder på blomsteraffären i stan. Kika in där om ni har vägarna förbi.
Nu är jag mätt och belåten på mitt hotellrum. Bor på 12,e våningen med en otrolig utsikt. Älskar att bo här. Så mysigt och alltid god service. Så viktigt för mig som tillbringar så mycket tid på hotellrum runt om i landet. Att få känna sig hemma fast jag är borta är guld värt.
I morgon eftermiddag ska jag äntligen träffa Juni❤️ Hennes mamma ska på konsert, så Juni och jag ska mysa hela kvällen. Och på fredag är det jag som hämtar på förskolan. Då brukar vi gå och gofika. Så glad att Juni har förstått storheten av en riktigt bra fika ?. Ha en mysig kväll, känns så kul att ni är med mig nu. Tack! ❤️ Kram Jessica. 

Gillar

Kommentarer