Folkskygg.

God morgon måndag!

Som jag njutit av helg, lediga dagar och noll måsten. Jag måste säga att efter mässveckorna är jag lite lätt folkskygg och njuter av lugnet och tystnaden hemma. Mässveckorna är superroliga men jobbiga och slitsamma . Några dagar av återhämtning är ett måste, sen är jag som vanligt igen. 

Jag gillar ju verkligen mitt vardagsliv. Att få pyssla hemma,träffa familj & vänner, städa, baka, promenera, laga mat, slappa i soffan. Det är livet. 

Gårdagen började som ni kanske vet med en efterlängtad frukost med Zofie på Pom & Flora. Vi åt gott och babblade i ett par timmar. Mysigt!

Sen gick jag hemåt, köpte en semla på Brot och njöt av min lediga dag.

Kollade lite på skidorna från Falun. Visste ni att min Victor pluggade på högskolan i Falun i 3 år.  Det var också där mitt älskade barnbarn Juni blev till. Så det är en stad som ligger mig varmt om hjärtat.

Lagade en enkel och god lunch. Kycklingfilé och sötpotatis i ugn. Gött!

På kvällskvisten kom veckans matkasse från Linas. Världens bästa vardagslyx. 

Idag är det måndag. Det blir en kontorsdag efter två mässveckor. Några mail att besvara....

Ikväll kommer Emil och pappa hit på middag. En bra start på veckan. Tror jag ska kila iväg till Haga Bageri och köpa semlor till dessert.

Önskar er en toppenmåndag.

Kram?

Gillar

Kommentarer

Titti Larsson
,
Du kan då njuta av livet bästa Jessica! Inspirerande läsa din blogg. Ha en toppenvecka, ser fram emot se dig snart igen, kanske först nästa vecka dock. ?Oslo, Luleå o Umeå på mitt schema denna vecka ? Kram
Semmelmamman,
Ha en bra vecka Titti. Vi hörs och planerar något. Stor kram ?
semmelmamman.se