Födelsedagsfirande och frukost. 

God morgon söndag. Lite grått och trist utanför mitt fönster idag. Men igår sken solen från en klarblå himmel. Vackert men iskallt. 

På min gata ligger ett ställe som heter Sthlm Brunch Club. Supersmarrig meny och vääääldigt populärt. 

Där hade jag bestämt träff med min kompis Ann igår morse kl 9, det är då de öppnar. Ann var där strax innan och påbörjade köandet åt oss. För är man inte där i tid så får man köa, i timmar. 
Efter vår smarriga frukost lämnade vi plats åt de tappra i kön och gick över gatan för att njuta av en latte i solen på Brunkans uteservering. 

Vid tolv promenerade jag hem för att byta skor och gå en sväng i solen. 

Halv fem plingade jag och Marika på hos födelsedagsbarnet Pia. Vi hade bokat bowling och Tapas.
Efter en hård fight så lät vi såklart Pia vinna. Återlämnade de käcka bowlingskorna och gick vidare till Sthlm Tapas. Där åt vi goda tapas och drack Sangria. 
Avslutade sedan den trevliga kvällen med en drink på Tiki innan vi gick hem för att se sista halvan av Eurovision. Men jag orkade inte se denna långdragna procedur så jag gick till sängs och sov min skönhetssömn istället. Grattis till 5.e platsen Robin. Du var grym!!!!! 

Nu ska jag ta en promenad sedan väntar innebandyturnering i Farsta för att hejja på min guddotter Izabelle och hennes lag Hässelby. 

Kram och trevlig söndag. ☀️

Gillar

Kommentarer