Fars dag!

Allmänt
God morgon! Det är söndag och Fars dag. 

Firar ni fars/morsdag? Namnsdagar? Förlovning/bröllopsdagar? 

Jag tycker om att fira. Utan att det på något sätt blir en katastrof om objektet för dagen inte är på plats. I vår familj är vi inte så sentimentala. Vi firar när det passar. 

Men idag är faktiskt min Papi på plats i stan, vilket inte är helt vanligt i november. Så idag ska han firas med lunch och gofika. Mysigt.

Mina barns far brukar jag ringa eller messa och tacka för ett bra jobb ännu ett år. Fint att ha en far till sina barn som är bra, kärleksfull och engagerad. Ingen självklarhet tyvärr. Heja er alla pappor, ni är grymma. 

Igår kväll kom Emil förbi när mässan stängt för dagen. Jag hade redan hunnit äta middag så det fick bli pizza till pojken. 

Emil satt mest och arbetade med dagens stora prisutdelning på Fotomässan. Jag kom med glada tillrop och expertråd. 

Zofie messade och undrade om vi skulle dricka luciavin och gå och se något luciatåg i kyrkan. Jag svarade glatt JA och meddelade vilka dagar jag kan/inte kan pga resor och bjöd då på årets skrattfest eftersom luciatåg gör sig bäst på själva Luciadagen......Ridå!!!!! 

Nu ska jag fixa frukost till min fina nattgäst. En stadig frulle innan han åker ut till mässans sista dag. Det är prisutdelning kl 14.45. Då är jag på plats också. Kom förbi om ni är där.

Ha en fin söndag.

Kram❤️

Gillar

Kommentarer