Ett gott slut.

Årets sista dag är här. God morgon. Idag är det nyårsafton. Den ska firas som den brukar med Sandmans på landet och god mat och dryck iklädd myskläder. Underbart. Hur firar du? Igår morse åkte jag till Alviks Torg och supermysig Brioche för att äta frukost med Ann. Vi tog varsin god smörgås och drack latte. Som alltid när vi ses går timmarna för fort och plötsligt var klockan över 12 och det var dags att åka.
Nästa stopp blev Norr Mälarstrand och ett besök hos mor & far. Där fick jag lite lunch och nyårskramar innan jag åkte hemåt. Älskar att de har blivit lika förtjusta i Bron som jag är. De sträcktittar så fort tillfälle ges. I morgon, nyårsdagen, är det äntligen premiär på sista säsongen. Läääääängtar!
Efter en stund hemmavid gick jag ner till Odenplan för några ärenden och för att träffa Maria som varit på massage i krokarna. Vi gick till Itamae och åt sushi och Bibimbap. Mysigt att hinna ses, som alltid. Resten av eftermiddagen och kvällen var jag hemma. Åt lite tryffelsalami och tryffelbrie och tittade vidare på säsong 3 av Bron.
Nu blir det en skön morgonpromenad och jakt på en nappflaska att ta med till Molly på landet. En mindre kris uppstod nämligen igår när det upptäcktes att hennes favoritflaska blivit kvar hemma i Täby. Ha en fin nyårsafton. Var rädda om er och varandra. I morgon är det ett nytt år och nya möjligheter. Det betyder även nyheter för bloggen framöver. Kram på er och stort tack för att ni läser min blogg. ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer