En snöig måndag.

Igår vaknade Stockholm upp till ett tunt snötäcke. Mysigt och omysigt på en och samma gång. Det blev hur som helst en morgonpromenad med tungan rätt i mun för att inte halka.
Drog sedan iväg till Örebro för att besöka kunder under dagen. Köpte med mig frukost från Mellqvist innan jag åkte. Älskar att äta frukost i bilen. Det var ett riktigt fint vinterlandskap hela vägen.
I Örebro besökte jag flera fina kunder innan jag återvände hem till Stockholm igen. Örebro är en riktigt mysig stad. Fina butiker och en härlig atmosfär. Jag trivs verkligen där.
Hemma i stan igen körde jag Emil och My till Vikingterminalen. De skulle iväg på en kryssning till Helsingfors. Sedan var jag hemma resten av kvällen. Lagade en god lax från veckans matkasse.
Hade lite spakväll och passade på att tjuvstarta julmyset lite försiktigt i mitt badrum. En fördel med att vara vuxen och få bestämma själv :)
God morgon tisdag. Idag blir det en dag i stan. Ska börja dagen med att äta frukost på nyöppnade Gast med Marie. Det är en perfekt start på en novembertisdag. Ha nu en riktig toppendag så hörs vi senare. Kram Jessica

Gillar