En härlig avslutning på veckan. 

Vaknade igår till strålande sol och några plusgrader. Vilken pangstart på en fredag.

Tog som vanligt en tidig morgonpromenad innan dagens arbete tog vid. Sedan satte jag igång och planerade nästa veckas kundbesök. Så här i slutet av säsongen får jag åka lite hit och dit allt efter hur behoven ser ut. Men det är helt okey. 

Senare under dagen mötte jag upp mami och papi för en god lunch på Östermalmshallen. Så himla gott och mysigt. Vi fick bord på Lisa Elmqvist. Jag och mamma åt en Skagen. Pappa valde stekt salt sill. 

Nöjda och glada promenerade vi sedan hemåt via Haymarket där vi stannade för en gofika. Då kom syrran förbi och hann hänga med oss en stund innan vi alla skiljdes åt. Jag promenerade hem och avslutade arbetsdagen. 

Vid fem ringde Pia och sa att hon var redo för en AW i solskenet. Jag skuttade då glatt nerför Karlbergsvägen och tog sikte på Mellows uteservering.

Det var så otroligt mysigt att få sitta och bli lite solvarm. Som jag och många med mig längtat och längtar efter sommar och värme. Det vi fick idag var en liten liten försmak. 

När vi njutit av vin och sol bestämde vi oss för att äta lite innan det var dags att kila hemåt för att se Lets Dance och kvällens final. Så vi flyttade in och beställde varsin råbiff. Galet gott, som alltid på Mellow. 

Resten av kvällen tillbringade jag hemma i soffan. Fredagsgodis och Lets Dance. Så otroligt duktiga finalister och grattis till Jesper. Häftigt om man fick möjligheten att vara med i LD men helt utan kameror och Tv-sändningar. Det känns ju helt otänkbart att jag skulle gå och bli så duktig som de som är med. Men uppenbarligen funkar det för de flesta. Så coolt. 

God morgon på er. Nu är det lördag och dags att ta tag i den här dagen. 

 Hoppas att ni alla får en riktigt fin start på helgen.

Kram

Gillar

Kommentarer