En grå måndag.

Allmänt, Semmeltoppen


God morgon kompisar. Så har vi kickat igång den nya veckan.

Härligt, men jösses så grått det var här i huvudstaden igår. Men känns det inte lite lite lite som att våren ändå är på gång. Det är ljusare och plusgrader, det måste ändå betyda att vi är på rätt väg.Igår började morgonen med att golvläggaren kom hit. Jag ska äntligen byta golvet i köket.

Det blir finfint när det blir klart.

Sedan åkte jag till Vilmer och tog en kaffe med Mona och Malin.

Alltid lika trevligt när vi hinner ses. Mona är förutom att hon är superhärlig att umgås med, även i inredningsbranschen och en proffsbloggare. Malin är också en toppenpingla och ägare till mysiga Vilmer café. Hon är i full färd med att beställa nytt och fint till cafet från vårt systerbolag Mr Plant och kanske även lite fint från oss. Kul. 

Ni läser väl Monas blogg. Hon är en av norra Europas härligaste donnor. Här hittar ni henne http://www.monasuniversum.se/På eftermiddagen besökte jag Matte och fina Kaprifol på Hornsgatan.

Det var dags att se till att de får lite fina vårnyheter i butiken.

Tänk att vi i år firar vi femton år som vänner. Och minst femton gånger har folk runt omkring oss eller i branschen trott att vi haft en fling. Men icke, massor med kärlek men endast vänskaplig sådan.

Det är fina grejer det.
❤️Gårdagens lunchsemla intogs på Brunkan. Alltid lika gott. Kommer att sakna semlorna när påsken kommer och säsongen är över.
Men tills dess så njuter jag till fullo.


Ha nu en riktigt fin tisdag.

Stor kram
💖


Gillar