En dryckeslista.

Hittade den här roliga listan hos Forni så den har jag nu gjort om till min egen.Kaffe:

Jag är verkligen ingen kaffedrickare av rang. Lärde mig först vid 37-års ålder att dricka latte. Så det gör jag gärna en gång om dagen. En god latte på laktosfri mjölk. Har däremot inga cravings, så det kan gå både en och två dagar utan också utan bekymmer. Men absolut, en god latte tackar jag inte nej till.
Öl:

Dricker jag inte alls. Men vem vet, jag kanske börjar vid 50. Bubbel:

Yes please. Den ska vara kall, torr och gratis. Skämt och sido. Dricker gärna bubbel, men är ingen snobb. Är lika glad i Cava och Prosecco. Det känns alltid lite extra härligt med bubbel i glaset.
Te:

Jajsmänsan. Startar mina dagar med en stor kopp te. Rött te, gärna med en smak av kanel. Älskart. Dricker det naturellt, ingen mjölk eller honung.

Vatten:

Livets dryck, utan bubblor. Litervis varje dag. Börjar och slutar var dag med ett stort glas. Juice:

Är inte någon fantast. Köper det inte hem för egen del. Äter jag däremot frukost ute och det finns någon färskpressad variant så kan jag gärna dricka ett glas.Vin:

Ja men nu snackar vi. Älskar vin, rött vin. Ripasso eller Zinfandel om jag får välja. Men de mesta rinner ner utan bekymmer.

Vitt kallt vin, gott på sommaren och till vissamaträtter. Då gärna en Chablis eller Chardonnay. Det får absolut inte vara sött.
Rosé är ingen jättefavorit, men ibland är det tillfället som gör att det passar. 
Mjölk:

Dricker typ aldrig mjölk. Men om jag någongång gör det så blir det laktosfri lättmjölk.Cider:
Inte heller cider är något jag dricker speciellt ofta. Typ aldrig. Men vet att jag fick ett glas alkoholfri torr cider hos min vän Petra, den var jättegod. Drink:
Är inte någon drinktjej egentligen. Men ge mig en hot shot eller en kaffedrink så är jag nöjd. Vill absolut inte ha något som liknar Mojito utan föredrar något fruktigt eller en Rom och Cola i all sin enkelhet. 
Läsk:

Dricker sällan läsk, men när det sker så blir det Cola light. Här i Spanien kan jag gärna ta ett glas Fanta Lemon ibland. Läskande och gott.

Saft:

Det var länge sedan. Men om jag ska dricka saft får den gärna vara hemkokt av jordgubbe eller fläder.Alkoholfritt ute:

Då blir det vatten eller Cola light.Favoritdryck:

Rödvin. Inget är så gott som ett smarrigt glas rött. Piggar upp vilken dag som helst. 

Kram Jessica

Gillar