En cykeltur i Afrika.

Allmänt
Jag har lyckan och förmånen att ha två barn, två söner. Victor 26 år och Emil 22 år. Två fantastiska människor, två unga män, som gör mig lycklig och stolt varje dag. 

Victor flyttade hemifrån direkt efter gymnasiet. Han flyttade till Falun för att studera i 3 år.  Den första i familjen som läst vidare efter avslutade gymnasiestudier. 

Det var otroligt stort, läskigt och omvälvande att lämna av honom den där dagen i augusti för drygt 7 år sedan. Sedan dess har jag såklart vant mig vid att han lämnat boet. Jag blir överlycklig varje gång han kommer hem på besök eller jag besöker honom. 

Idag bor och arbetar han på Malta sedan 1,5 år. Han trivs, mår bra, är kär och han utvecklas som människa och i sin yrkeskarriär. Precis det som man som förälder önskar för sina barn. 

Om jag älskar Face Time?! Det kan ni fethajja. 

Varje dag längtar jag tills han återvänder till Stockholm och varje dag är jag så glad och stolt att han vågade flytta till ett annat land. 

Emil har valt ett annat spår. Han pluggade inte vidare efter gymnasiet utan satsade istället på entreprenörsskap och äventyr. Han driver egna projekt och företag. 

Jag har haft förmånen att ha Emil boende hos mig ända tills i somras. Då flyttade han till sin första egna lägenhet. Ett stort steg för oss båda. Jag är så glad för hans skull.

Emil har ett stort intresse för äventyr och har redan avverkat ett antal månader på egen hand i Australien. Han klättrar, kryper i grottor, åker skidor i något opistat område, sover i något vindskydd i skogen eller paddlar kajak. Senast var han ute och paddlade runt hela Sveriges kust, 16 april-4 juli. 

I går åt jag och Emil frukost tillsammans på Petite France. En mysig start på en lördag. Då informerar han mig om att under Luciaveckan ska han paddla till Örebro för att samla in pengar till Musikhjälpen. Jag är ju numera hyfsat van med hans utflykter och tänker att det blir säkert kul och det är för en bra sak. Dessutom har han sällskap denna gång, förra året vid Lucia var han ute själv i tre dygn. Inte kul alls för lilla mamma. ?

Då kommer nästa info från min yngsta stjärna, en månadslång cykeltur i Afrika i vår.

Ridå!!!!!! 

Tänk vad fint de var när de var bebisar och jag visste var jag hade dem. ?

Kram från en stolt mor till Victor och Emil ❤️

Gillar