Det ofrivilliga julbordet.

Allmänt
God morgon från Umeå, björkarnas stad.

Jag kom hit igår lagom till middagen. Checkade in på fina Hotell Mimer, lämnade in väskan på rummet och pudrade näsan.

Jag hade nämligen längtat efter maten här. Visste redan vad jag skulle äta. Pratade med mamma strax innan och berättade glatt om att nu skulle jag minsann äta gott och sitta fint bland folket i restaurangen. Inte bara gömma mig på rummet. Bara en sån sak. ?

Glad i hågen tar jag trappan ner till resturangen och blir lite orolig redan på håll. Det är massor med folk och det är julbord. Nej, nej och åter nej. Med stirr i blicken frågar jag servitören om jag kan äta ur den vanliga menyn?? Men icke sa nicke. Det är julbord som gäller.

Så det var bara att snällt rätta sig i ledet. Det var väldigt gott och fräscht, men fy så trist att äta julbord alldeles själv. Så när det var dags för dessertbordet så fyllde jag min tallrik och smet nöjt upp på rummet.

När jag kom till Umeå igår besökte jag supermysiga Victorias Home. Det är en så otroligt fin butik som verkligen väcker ha-begäret. Här finns allt du behöver inom inredning, presenter och även en hel del kläder och smycken. Dessutom finns här ett fint café fullt med godsaker. 

Idag är det Umeås fina kunder som ska besökas. Tycker så mycket om den här staden. Mysig stadskärna, fina butiker och bra restauranger. Väl värt ett besök om ni är ute och åker.

I eftermiddag ska jag hem till Juni, äntligen. Det blir en bra torsdag det här.

Upp och hoppa nu mina vänner.

Kram?

Gillar

Kommentarer