Det blir inte alltid som planerat.

Allmänt
God morgon söndag. Känns som att vi blev rejält blåsta på solen och värmen som utlovats igår.
Jag vaknar upp , pigg och utvilad, hemma i min egen säng. Det är ju alltid trevlig såklart men inte riktigt det jag planerat. Planen var egentligen att ha tillbringat gårdagskvällen och natten ute på Janinas landställe. Mat och lördagsmys med Janina och Titti med tillhörande söndagsmorgonpromenad och frukost idag. Men när jag sladdade hem igår eftermiddag strax efter klockan fyra så hade min kyl och frys drabbats av värmebölja. Så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång att ta hand om eländet. Resultatet några timmar senare?! En välstädad och tom frys och en stöddig sats av fiskgryta.
Det var bara att öppna vinet och slå sig ner till bords. Till dessert unnade jag mig en påse Bridgeblandning. Galet gott!
Men innan frysproblemet hade jag och Ann en superhärlig lördagsfika på Pallas i Vällingby. Gofika och härliga samtalsämnen under några timmar. Så mysigt.
Nu är planen att försöka ses redan på fredag igen. Hoppas vi lyckas. Från Vällingby åkte jag sedan tillbaka till stan. Hämtade upp Victor och Saras grejer för att åka ut till dem och hälsa på. Mamma var tyvärr lite hängig och Emil blev sen med en grupp ute på Brunnsviken så det blev bara jag som åkte till Barkarby. Ja som ni märker så tog min lördag några extra oplanerade vändor men blev superhärlig ändå. Livet ni vet! Kram Jessica

Gillar

Kommentarer

Janina,
Vi saknade dig pinglan men det går fler tåg........ stugan står ju där den står Kram ❤️☀️
facebbok