Det är så kul med de sociala medierna.

Allmänt
God morgon från Örebro. Ser på flödena på fb och insta att det är snö som är temat för dagen. ❄️❄️❄️ Blir till att köra försiktigt till Norge idag.

Igår åt jag ju en spontan middag med min gamla vän Oskar. Det visade sig att han också är här i Örebro för att arbeta och bor dessutom på samma hotell. Han såg på mitt flöde att jag också var i stan och tog kontakt. Så himla kul. Bra gjort Oskar! 

Roligt för en som mig som tillbringar många kvällar på hotell ensam att få lite middagssällskap.

Detta fick mig att återigen tänka på det här med sociala medier. Så älskade så hatade! 

För min del fb och instagram. Så fantastiskt roligt det ändå är. Förutom att jag får möjligheten att hänga med mina vänner och bekanta i deras liv bildmässigt. Vilket jag uppskattar och tycker är jättekul. Särskilt också då jag är ute och reser så mycket. Tack!  

Tänk vad roligt det ändå är att vi kan (om vi vill) dela med oss var vi är eller ska, vilket då ibland leder till möten och kontakter som annars aldrig skett. Älskart! 

Så inte nog med att jag igår fick några timmars prat och skratt med en fin vän. 

Då vi såklart förevigade vårt möte och delade på fb/insta så fick jag innan kvällen var slut kontakt med flera av mina kumpaner från mina år på golfbanan. Så kul. Hej hej på er. Hoppas vi ses snart. 

Lite tankar och funderingar från ett hotellrum en onsdagsmorgon. ?

Ha nu en fin onsdag. Kör försiktigt . Jag ska börja min dag ute i Vintrosa hos mysiga  Tant Grön. 

Stor kram Jessica!

Gillar

Kommentarer

Titti Larsson
,
Godmorgon pinglan! Härligt läsa om din dag, jag håller fullständigt med dig - varför gnälla på sociala medel när de faktiskt kan vara ett så bra medel för kontakt? Nä säger jag! Välj se glaset halvfullt hellre än halvtomt, livet blir såååå mycket roligare då 😊. Idag sätter jag mig på tåget till Åre och ska andas fjäll luft några dagar. Kör försiktigt kära Jecka! Kram?