Det är över nu!

God morgon söndag. Söndag betyder vilodag. Framför allt idag. Formex är slut för denna gång, så även jag. Högst upp på önskelistan idag är fotmassage. 

Började gårdagen med en frukost på Mellqvist med Victor och Emil. Så mysigt. Har ju knappt träffat Victor i veckan trots att han bott hos mig. Långa mässdagar bäddar inte för ett socialt liv.  Nu är han tillbaka på Malta och jag längtar redan tills vi ses igen.

På vägen till mässan svängde jag förbi på Brunkebergs Bageri och köpte semlor. Lämnade av Emil på jobbet och sen mot Älvsjö.

Det var sista dagen på mässan för denna gång. Hade besök av Titti, Janina & Renée på eftermiddagen. Kul med lite kompisbesök.

Hann äntligen förbi Mona och kolla in hennes monter och snacka lite.

Hon säljer tuppar och doftljus så det ryker. Hon liksom vi åker vidare till Oslo för att vara med på Oslo design fair nästa vecka. 

Vid fyra kilade jag iväg för att äta lunch. Gäller att fylla på med energi innan montern ska packas ner. Kyckling och ris bjöds det på. 

Klockan fem stängde mässan. Hoppade ur kjolen och i arbetskläderna. Dags att packa ner hela montern som kl 22 skulle vara lastad och redo för färden till Oslo. 

Kom hem vid nio, trött som en örn. Åt lite löjrom och tog det lugnt innan jag skuttade i säng. Slut som artist!

Idag är det vila och återhämtning. Längtar efter att ta en långpromenad och se lite dagsljus efter en vecka inne på mässan. 

Happy sunday.

Kram ❤

Gillar

Kommentarer