Bad gästerna att gå hem.

Hello på er. Har ni en mysig lördag? Igår på trettondagsafton hade jag Pia och Titti över på middag. Årets första fredagsmys. Jag tycker ju verkligen om att ha vänner och familj på besök och jag uppskattar att få pyssla och laga mat. Det är verkligen win/win. Jag älskar förberedelserna och jag älskar att ha gäster.
Igår bestämde jag mig för att bjuda på några riktig favoriter från nittiotalet. Supergott och enkelt, oavsett om man är få eller många runt bordet. Jag gillar det enkla som kan uppfattas som avancerat. Till förrätt blev det smördegshus med rökt lax och kaviarsås. Till det drack vi ett vitt vin som Pia hade med sig. Gott!
Till varmrätt serverades världens godaste kycklingrätt. Serverades med ris och sallad. Titti hade valt det röda vinet som vi drack till detta.
Lagom till att desserten och kaffet stod på bordet gjorde även Vivi oss sällskap. Hon hade varit på en AW i kvarteret. Så kul att hon slank förbi. Vi smaskade i oss kladdkaka och latte och pratade vidare om livet. Lilla Lexi var med såklart. Sötaste lilla valpen och så busig.
Kvällen gick så fort och var så mysig, Men när klockan närmade sig två i natt så skickade jag hem mina fina gäster. Herregud jag måste ju sova!!!!! Det är inte ofta jag är vaken så sent, men att det blev så just igår var ju perfekt eftersom finalen startade kl 02. Grattis till silvret duktiga duktiga småkronorna!!!!!! Ha en fin fortsättning på helgen. Kram Jessica

Gillar

Kommentarer