Annandagsmiddag.

Igår avslutade vi julen 2017 med en annandagsmiddag här hos mig. Enligt tradition med långkok av något slag. I år gjorde jag Pulled Chicken, en stor favorit hos mig och världens enklaste att laga. Serverades med massor med goda tillbehör och hårda & mjuka skal.
Vi blev nio personer runt bordet, älskar att ha "huset fullt".
Vi kickade igång aftonen med att skåla i bubbel när alla var på plats.
Sedan var det dags att sätta oss till bords. När min familj erbjuds mat så går det fort och är näst intill omöjligt att få på bild :) Men gott var det, mätta blev vi och alldeles underbart var de att ha dem alla runt bordet. Mitt gäng. <3
Eftersom vi alla är barnsligt förtjusta i godsaker och desserter så hade jag bakat maränger och slängde ihop en marängsviss till dessert. Kan vara en av de godaste desserterna tycker jag.
När grytor och glas var tömda gick stora delar av gänget hem till sitt. Victor och Sara stannade kvar och njöt av ännu ett glas vin. Så mysigt. Så var julen över för den här gången. Mysigt när den kommer och minst lika mysigt när den är över. Nu väntar semlor, ljuset och våren. Kram Jessica ☀️

Gillar