Älskar mat, älskar matkassen.

Allmänt
Här hemma har vi kört matkassar något år. Jag är vansinnigt förtjust i själva överraskningsmomentet. Att en ny härlig påse, med nya fina recept levereras till min dörr. Det var också smidigt när Emil bodde hemma och jag var ute och reste. En välfylld kyl förenklar livet.

Sedan april har jag ju ensamhushåll, dessutom på resande fot några dygn i veckan. Men vet ni vad. Det funkar finfint med en matkasse ändå. Ni som känner mig vet att jag gillar Linas matkasse för två allra bäst. Men den här veckan har jag fått möjligheten att genom Allt om matkassar pröva en ekologisk kasse från Food Monkey. 

Så igår lagades den första rätten och hela min recension kommer ni att kunna läsa på Allt om matkassar hemsida och blogg inom kort.

I övrigt. Det är måndag. Jag har varit i Södermanland och hälsat på kunder. Bland annat på charmiga Mångfaldens Hus i Nykvarn. Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi. 

Det märks att min högsäsong är över och att mina kunders nu börjat. Nu är det mest kompletteringar som behövs göras inför advent och jul. En underbart rolig period för butikerna såklart, medans jag och mina kollegor längtar efter vårens nya kollektion och januari månads vårmässor. 

Kvällen ska jag spendera hemma. Myskläder, mat och fotbollsgala. 

Hoppas ni fått en härlig start på veckan.

Kram❤️

Gillar

Kommentarer