Älskar lördagar.

God morgon på er sömntutor. Härligt med helg igen. Utanför mitt sovrumsfönster är det så tyst och ganska grått, men solen kommer snart har jag hört. Igår var jag förbi mami och Papi en sväng. De hade köpt nytt wi-fi och behövde lite hjälp med att få telefoner, paddor, dator och Appletv att synka med det nya. Så då ryckte Jeckas Teknik AB ut och kirrade biffen. Allt gick finfint och jag promenerade hem igen för att fixa i ordning maten till kvällens middag med Titti och Janina. Världens enklaste men supergoda rätt som sköter sig själv i ugnen. Här kommer receptet på Zofies mamma Kias goda fläskytterfilé. (Anpassas såklart efter antal gäster)
Just igår serverade jag färskpotatis och sallad till.
Titti hade med sig tryffelsalami och ost som vi sköljde ned med rödvin innan vi högg in på varmrätten. Tryffelsalami kan vara något av det godaste jag vet. Älskart!
Till dessert drack vi latte och slurpade i oss av den godaste glassen från SNÖ nere på Odengatan. Om ni inte ätit glass på/från SNÖ så gå bums dit idag. Ni kommer inte att bli besvikna. När klockan var elva gick tjejerna hem och jag plockade undan de sista innan jag kröp ner i min renbäddade säng. Tack för en mysig fredagskväll tjejer. Jag tänkte avsluta kvällen med att se ett avsnitt The good wife men jag somnade istället. Så var den fredagen slut. Nu ska jag lyssna på min ljudbok en stund innan det blir en skön morgonpromenad. Ha en härlig lördag hörni, så hörs vi senare. Kram Jessica

Gillar