Igår jobbade jag en del i våra södra förorter och då passade jag på att åka förbi Konditorn & Bagaren i Hökarängen.


Köpte med mig semlor och åkte till Emil för att bjuda på lunch (läs semlor) 


Det här var en riktigt god semla. Emil tycker att det var årets bästa. Riktigt så högt hamnar den inte på min lista. 


Bullen var supergod. Bra smak och väldigt färsk och fluffig. Grädden var perfekt vispad och naturell i smaken, precis som jag vill ha den. Så långt var vi överens Emil och jag. 


Så kommer vi till mandelmassan som Emil tycker höll världsklass. Jag är beredd att säga att den var kanongod. Den bjöd på en perfekt blandning av sött och salt som vi båda två tyckte var väldigt bra. 

Betyg. 4+

Är ni i hoodsen så åk förbi Konditorn & Bagaren. Väl värt ett besök. Nästa gång vill jag sitta kvar en stund och gofika på plats. 

Kram?