2.a advent. 

Allmänt
God morgon! Hoppas ni alla hade en mysig lördag och att ni vaknar upp pigga och glada. Jag vaknade tidigt som vanligt. Men idag behöver jag nog sova middag med tanke på att klockan var 02 inatt innan jag var i säng. 

Gårdagen var så mysig och maten var god. Det första julbordet för säsongen är alltid lite extra gott tycker jag. 

Vi började iallafall  vid fyra i går eftermiddag. Då drack vi glögg och åt pepparkakor. Någon timme senare förflyttades gänget in till köket där julbordet skulle färdigställas. Ett härligt kaos. 

Till slut kunde vi sätta oss och avnjuta den första tallriken och nubben. Helen höll i allsången som vanligt. Känner ingen som kan så många knasiga sånger som hon. ? Oj vad vid sjöng.
Vi åt och åt och drack och åt. Avslutade traditionsenligt med saffranspannkaka, grädde och sylt. Åh vad det är gott.

Vid 01 bröt vi upp och alla åkte hemåt. Tusen tack flickor för en mysig kväll och stort tack för de fina presenterna. ❤️

När alla gått bytte jag ut julmusiken till gamla fina Ronan Keating, bytte klänningen mot pyjamas, och drog igång en diskfest. Eftersom diskmaskinen bråkar var det bara att hugga i. Avskyr att vakna till ett stökigt kök.
Idag är det söndag. Andra advent. Vilodag. Har inget alls planerat utan ska bara ha en lugn och skön dag. Börjar med att ge mig ut på en morgonpromenad. Bästa starten på dagen. När jag kommer tillbaks blir det frukost i soffan och Nyhetsmorgon på TVn. Älskart!

Vad hittar ni på idag? Oavsett vad hoppas jag ni njuter av dagen. 

Stor kram?

Gillar