2016. Året som inte blev mitt dejtingår.

Allmänt
God morgon vänner. Har ni sovit gott? Idag är det första advent. Full fart mot jul och sedan nyår. Är ni tillfreds med 2016? Har ni planer, löften och mål inför 2017? 

Jag hade ett nyårslöfte i år att gå på tre dejter innan Zofies födelsedag. När hon fyller år? Det kan jag tyvärr inte avslöja. Kan bara erkänna att jag misslyckats å det grövsta. Jag är så sämst på dejting. Kan inte bara någon knacka på min dörr lixom??

I fredags på vägen hem köpte jag med snittblommor och fixade med här hemma. Jag älskar blommor och växter och allra mest snitt. Just denna vecka blev det hyacinter, tulpaner, amaryllis och såklart eucalyptus. Älskar dofterna! 

Igår startade jag dagen med en skön promenad. Det var rätt grått och regnet hängde i luften. Men det var så varmt i luften. Inte direkt vinterväder. 

Hade glömt nycklarna så jag hängde bullar och tulpaner på dörren hos mami & Papi. Välkomna hem från semestern. 

Senare hade jag mina vänner Adde och Cicci på lunch. Och såklart den Pokemonletande Alwin ? Vi åt spagetti och köttfärssås. Vi pratade om en massa viktiga och mindre viktiga ämnen och vi smaskade i oss saffranssemlor. Emil och Lisa kom förbi också. Så himla mysig dag. Ville nästan behålla hela gänget över helgen. ❤️

När Edens åkt hemåt och Emil & Lisa kilat iväg på shopping så gick jag ner till Storstad för att träffa en kompis. Vi babblade några timmar och drack lite vin. Dagens ämnen var bla Zlatan, frikort och otrohetsgrader. Sedan vände jag hemåt. Lördagsgodis och Så mycket bättre hemma i soffan. ❤️ Heja Danny. Gillar verligen honom. Söt som socker är han också.

Avslutade kvällen iklädd pyjamas och första avsnittet av Gilmore Girls. Tror jag somnade inom en kvart. Nytt försök idag. En bättre lördag. En riktigt bra helg, so far. 

Nu ska jag njuta av denna söndag, 1 advent. Gör det ni också. 

Kram ❤️

Gillar